Rohkema info nägemiseks:

PROPRIUM ARS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 103; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PROPRIUM ARS MTÜ kohta arvamuslugu!"

PROPRIUM ARS MTÜ hetkeolukord

Juba 103 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing nimetusega PROPRIUM ARS on vabatahtlikkuse alusel ühinenud isikute iseseisev kasumit mitte taotlev organisatsioon, mis tegutseb avalikes huvides.

MTÜ tegevuse eesmärkideks on: 1) logopeediline abi lastele ja täiskasvanutele; 2) Igakülgne psühholoogiline abi lastele ja täiskasvanutele.

Aruandeaastat MTÜ on pühendanud on tegevuse tutvustamiseks lasteasutustes (koolides, lasteaidades), on loonud oma kodulehe. MTÜ on tutvunud erinevate projektide kirjutamise võimalustega ja järgmisel aastal on plaanis osaleda mitmes projektis. Aastal 2012.a. on läbi viidud läbipõlemise ennetamise seminare-praktikume. Samas on läbi viidud kaks loengut Valga Perekoolile. Koostöös MTÜ Eesti Abikeskused viidi läbi kaks tööklubi töötutele.

Aastal 2012 MTÜ on saanud rahastamist kahe projekti läbiviimiseks: 1. Vanemate kompetentsuse tõstmine sotsiaalsete oskuste õpetamisel (osales 16 inimest) 2. Gordoni perekool Tartus ja Valgas vene keeles (osales 12 inimest)

Projektide läbiviimise aeg on 2012-2013.a.

2016.aastal tegime koostööd MTÜ-ga Ühiselt.

2017.aastal oli koostöö OÜ-ga Akersoni ja Kolmas Aste koolituste ja konsultatsiooni valdkondades.

2018.-2021.aastatel oli koostöö MTÜ-ga Ühiselt ja MTÜ Eesti HIV positiivsete võrgustik projektides osalemine.

PROPRIUM ARS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.